Vervoer

Alle verzekeringen voor de vervoersmiddelen van uw bedrijf.

Bedrijfsauto

Voor uw bedrijfsauto is een zakelijke autoverzekering met WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) verplicht. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere dekking zoals voor WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Met een cascodekking bent u ook verzekerd voor diefstal, ruitschade en schade door storm.

Bestelauto

Met een bestelautoverzekering verzekert u schade die u met uw bestelauto of bestelbus veroorzaakt. U bepaalt zelf of u een WA-dekking of dat u kiest voor WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco.

Vrachtwagen

Met een vrachtwagenverzekering verzekert u schade die u met uw vrachtwagen veroorzaakt. U bepaalt zelf os u een WA-dekking wilt of dat u kiest voor WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco.

Aanhangwagen

Met een casco aanhangwagenverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw aanhangwagen of oplegger. Bijvoorbeeld schade die ontstaat tijdens het rijden, bij werkzaamheden of tijdens ander gebruik in het verkeer.

Transport

Met een transportverzekering verzekert u zich voor schade aan en diefstal van gekochte en verkochte spullen tijdens transport en opslag. Het maakt hierbij niet uit of u de goederen zelf vervoert en opslaat of dat een professionele vervoerder dit in opdracht van u doet.

Handelaarskenteken

Met een handelaarskentekenverzekering verzekert u schade die gemaakt wordt met een voertuig met een handelaarskenteken (groene plaat). Bijvoorbeeld schade die ontstaat als iemand een proefrit maakt. U bepaalt zelf of u een WA-dekking of een uitgebreidere dekking neemt. Met WA + Volledig Casco bent u ook verzekerd voor diefstal en schade aan het voertuig zelf.

Handelsvoorraad

Met een handelsvoorraadverzekering verzekert u schade door of aan voertuigen die bestemd zijn om verkocht te worden aan klanten. Voertuigen in de showroom en op het bedrijfsterrein zijn verzekerd. U bepaalt zelf uw dekking. Een WA-dekking is verplicht. Met WA + Volledig Casco verzekert u ook schade aan uw eigen voorraad uitgebreid. Heeft u ook onderdelen op voorraad? Deze zijn niet meeverzekerd. Hiervoor kunt u aanvullend een voorraadverzekering afsluiten.

Klantvoertuigen

Een voertuigverzekering klanten verzekert u voor schade die ontstaat aan motorrijtuigen van uw klanten. Bijvoorbeeld schade die ontstaat tijdens onderhoud of reparatie, maar ook als het motorrijtuig op het bedrijf staat of als uw klant er een testrit mee maakt.

Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw verzekeringen, maar dat u met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al uw verzekeringen? Dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor u als ondernemer. En u geniet van extra kortingen.