Roerend en onroerend goed

Alle verzekeringen die te maken hebben met de gebouwen en spullen van uw bedrijf.

Bedrijfsschade­

Met een bedrijfsschadeverzekering verzekert u inkomsten die u misloopt omdat u niet meer verder kunt met uw bedrijf. Bijvoorbeeld door schade aan een gebouw, het huurdersbelang, de inventaris, de voorraad of door milieuschade. Ook worden reconstructiekosten vergoed. De bedrijfsschadeverzekering is ook bekend als omzetverzekering of bedrijfsstagnatieverzekering.

Gebouwen

Het kantoor is het zakelijke thuis van een ondernemer. Een van de risico’s van een kantoorpand is dat het schade kan oplopen. Denk bijvoorbeeld aan brandschade, waterschade, stormschade of inbraakschade. Daarom bieden wij u een gebouwenverzekering aan. Met deze verzekering zorgt u dat eventuele schade aan uw pand zo weinig mogelijk schade geeft aan uw bedrijfsresultaat.

Inventaris

Een pand zonder inventaris is als een auto zonder wielen. Daarom bieden wij ondernemers een voordelige inventarisverzekering aan die u bij schade of verlies behoedt voor grote kostenposten. Inventariseer maar eens wat uw inventaris waard is en u zult zien dat een verzekering als deze geen overbodige luxe is.

Voorraad

Met een voorraadverzekering verzekert u de spullen die u verkoopt tegen schade en diefstal. Naast eindproducten zijn ook grond- en hulpstoffen, halffabricaten, verpakkingsmateriaal en producten die u nog aan het bewerken bent, verzekerd.

Werkmaterieel

Met een werkmaterieelverzekering bent u verzekerd voor diefstal van en schade aan machines zoals heftrucks, graafmachines, aggregaten, grondboormachines of betonpompen. Zowel schade aan de machines zelf als schade aan de omgeving wordt vergoed.

Huurdersbelang

Met een huurdersbelangverzekering verzekert u schade aan aanpassingen die huurders hebben gedaan in het gebouw dat u huurt. Dus ook aanpassingen die voor uw huurtermijn werden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan een keuken of toiletgroep die is geplaatst. Of aan een vloer die de vorige huurder heeft laten leggen.

Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw verzekeringen, maar dat u met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al uw verzekeringen? Dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor u als ondernemer. En u geniet van extra kortingen.