Aansprakelijkheid

Alle verzekeringen die te maken hebben met de activiteiten die uw bedrijf uitvoert.

Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB)

Dat ondernemen risico’s met zich meebrengt, spreekt voor zich. En als een andere partij u als ondernemer aansprakelijk stelt, is het een geruststellende gedachte dat u daartegen verzekerd bent.

Beroeps­aansprakelijkheid

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u schade die u veroorzaakt door een beroepsfout of een verkeerd advies. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen of toezichthouders. Bijvoorbeeld financiële schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt.

Zakelijk rechtsbijstand

Ondernemen kan soms tot conflicten leiden met andere partijen. Dan vind u dat u in uw recht staat, maar de wederpartij ook. U komt er samen niet uit en schakelt daarom een jurist in. Met alle kosten vandien. Een goed alternatief is de Rechtsbijstandverzekering. Hiermee bent u verzekerd van juridische ondersteuning tegen lage kosten. Heeft u echt een advocaat nodig? Ook dan weten wij voor u als ondernemer een interessante oplossing tegen acceptabele kosten. Kosten die recht doen aan uw financiën.

Vervoerdersaansprakelijkheid

Als logistiek dienstverlener kunt u aansprakelijk worden gesteld als er tijdens uw transport schade ontstaat aan de spullen van anderen. Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die ontstaat tijdens de opslag, behandeling en het vervoer van andermans spullen.

CAR-verzekering

Met een Construction All Risk (CAR) verzekering verzekert u schade die u als (zelfstandig) aannemer, klusbedrijf, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand. Schade aan het bouwwerk is gedekt. Net als schade aan hulpmaterialen, zoals steigers en gereedschappen.

Zakelijk reizen

Met een reisverzekering zijn uw medewerkers verzekerd voor schade die ze tijdens een zakelijke reis schade oplopen. Bijvoorbeeld door ziekte, een ongeluk of overlijden. Met een uitgebreide dekking worden ook schade aan bagage en kosten van annuleringen vergoed.

Totaalpakket

Wilt u niet hoeven omkijken naar uw verzekeringen, maar dat u met één telefoontje of mailtje op de hoogte bent van al uw verzekeringen? Dan kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. In dit pakket zitten alle benodigde zakelijke verzekeringen voor u als ondernemer. En u geniet van extra kortingen.