Goed hypotheekadvies!

U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is? Hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek?

Met hypotheekadvies van Well Insured weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk. Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Met Well Insured staat u er nooit alleen voor: wij begeleiden u van de eerste oriëntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder.

Mogelijkheden met uw hypotheek

Er zijn diverse verschillende hypotheekvormen te onderscheiden. Het grootste verschil tussen deze hypotheekvormen is de wijze van aflossen. Combinaties van de verschillende hypotheekvormen komen ook vaak voor. De keuze van een hypotheekvorm heeft veel invloed op uw maandlasten, maar ook op hoeveel u uiteindelijk aflost en welke risico’s u loopt. De keuze is afhankelijk van uw fiscale mogelijkheden.

Uw mogelijkheden

Is uw hypotheek nog passend?

Het inwinnen van advies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt. Of op het moment dat uw persoonlijke situatie is veranderd. Met ons hypotheekadvies weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.

Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid! Bel of bezoek ons kantoor.

 

Met ons hypotheekadvies naar de beste hypotheek

  • Wat uw maximale hypotheek is.
  • Wat uw maximale maandlasten zijn.
  • Welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is.
  • Hoe u de risico’s rond uw hypotheek kunt afdekken.
  • Bij welke hypotheekaanbieders u het beste terecht kunt.
  • Of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie of een starterslening.